Join the Conversation

4 Comments

 1. Hej,

  Jeg kloakudvalg!

  Hvad er de seneste nyheder vedr. kloakeringen og den tidsplan vi fik fremlagt af Hartvig? Skal vi regne med at det går i gang i løbet af efteråret som planlagt?

  Mvh,

  Thopmas Chr-Stefoni (Tjørnevej 41)

  God dag!

  1. Hej Thomas,

   Desværre ser det ikke ud til at vi kommet til at gå i gang med kloakeringen i løbet af efteråret 2016, pga. Nordvands planer om deres egen ledning, der løber igennem vores grund.

   Se eventuelt: Hartvig
   Mvh KU

 2. Hej!

  Da jeg skal til at bygge et hyggeligt lille hus om nogle få uger, kunne det være rart at blive informeret om følgende, hvis det er muligt.

  Ved i noget om hvilken dato, Hartvig kan give indformation om spørgsmålet omkring placering af kloakdæksel (skabelonen).

  Ved i noget om hvornår der påbegyndes kloakering

  Jeg kan forstå på folk jeg taler med, at det virker som om processen sidder lidt fast, hvis dette skulle være tilfældet… hvad er så årsagen?

  Forstående hilsner
  Olivar Frederiksen Have 39

  1. Hej Olivar,

   Som det ser ud nu her, så tyder det på at vi bliver nødt til at afventer Nordvand. Hartvig er nødt til at vide hvor Nordvand kommer til at ligge deres ledning, før end at planen for Poppelvej området kan gøres færdig. KU vil dog høre Hartvig, om det er muligt at fastlægge resten af brøndplaceringerne, eller om vi er nødt til at vente, til at hele planen ligger fast.

   Angående påbegyndelsen af kloakeringen, så er den forløbelige melding fra Hartvig, at det tidligst kan forventes påbegyndt til efteråret 2017.
   Se eventuelt: Hartvig

   Mvh KU

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *